onsdag 5 december 2012

9A lyckas med uppgiften

Streamingen lyckades nästan, tyvärr hade vi problem med ljudet. Det var lite synd att ni inte kunde höra riktigt bra. Här kommer en liten film av elevernas försök att lyckas med uppgiften. Generalrepetitionen gick alldeles utmärkt och till slut gick allt som det skulle. En Petssonstafett med Lego Wedosensorer och motorer tillsammans med Scratch. Lägg till en helt fantastisk klass på Bergaskolan och det blir otroligt bra.

Är det någon annan klass ute i skolvärlden som vill ta upp stafettkampen med oss?
Is there any other class out there, who wants to take up the relay challenge?

Vi lyckades att koppla nio st datorer med sju stycken lego wedo och två picoboard. Vi får inte glömma den perfekta fläkten, som inte var med i stafetten, men den kylde ned oss.

Vi ses snart igen. Nästa vecka är det 9C som ska ta hand om stafettpinnen. Vi får se hur de kommer att lösa uppgiften. Vi streamar 9C:s resultat på fredag, så då kan du vara med igen. Med ljud denna gången, hoppas vi.

PS! Det vore kul om ni i 9A skrev några kommentarer i kommentarfältet här. Vad tyckte ni om projektet? Lärde ni er någonting? Skriv fritt ur hjärtat. Utveckla gärna dina tankar så att det inte bara blir ja och nej. Jag vill lära mig, så att vi kan utveckla oss.

Ha det gott.

1 kommentar:

  1. Häftigt att ni fick ihop det på så kort tid, bra jobbat!

    SvaraRadera